Sunde snackboxe Mini Abonnement

SNACKBOX MINI ABONNEMENT

INGEN BINDING - 139 KR./MD.

Små kroppe kræver også god energi. Sørg for sundere sjove snacks lige til at smide i dit barns madpakke eller til fredagsguf – uden tvivlsomme farvestoffer og numre. Du får 6-7 herlige børnesnacks i snackboxen hver måned. Vi garanterer point på forældrekontoen!

Har du flere børn der skal forkæles? Bestil til flere børn med rabat, og kombiner evt. med en snackbox til dig selv med vores kombi abonnement.

Få svar på typisk stillede spørgsmål i vores FAQ.

SNACKBOX MINI ABONNEMENT HOS SNACKMOVER

Som forælder er der ikke noget vi hellere vil end at passe på vores børn og gøre dem glade. Som mor til to herlige krudtugle-drenge ved jeg hvor svært det kan være at gøre begge dele på én gang, særligt når det kommer til hvad de små putter i munden. Du tilbyder en gulerod – de skriger på chokoladekiks. I en travl hverdag kan det være frustrerende og svært at få det hele til at gå op, og det er fristende blot at ty til den lette løsning, og give dem det de helst vil have.

Jeg startede Snackmover ud fra en kæmpe interesse for kombinationen af sundhed og velsmag, og var ikke i tvivl – Snackmover skal også tilbyde et abonnement til de mindste. Ved at gennemsøge markedet for de allerbedste snacks i børnehøjde, lykkes det hver måned at sammensætte Mini snackboxen. Den er fyldt med fine små snackposer i portionsstørrelser som både er en farverig fest for øjnene (helt på højde med fastelavsriset af en bland-selv-slik afdeling), som smager skønt (også i små munde), og som indeholder gode, naturlige ingredienser som ikke sender vores mindste ud i en sukkerrus af en anden verden. Slut med at tvivle på hvad vi i virkeligheden fylder de små kroppe med!

 

Med Mini snackboxen har du altid en sjov snack ved hånden når ulvetimen sætter ind, på køreturen, i supermarkedets fristende slikafdeling eller når madpakken skal være noget ekstra specielt.

Bestiller du til flere børn med vores kombi abonnement sørger vi naturligvis for at der er to af hver snack, så der ikke kommer unødige konflikter 😉

Jeg håber at Mini snackboxen til børn vil gøre mellemmåltiderne sjovere for dine små, og lettere for dig.

Kærlig hilsen
Line, stifter af Snackmover

Læs mere om os

FAKTA: HVAD FÅR JEG NÅR JEG TILMELDER MIG?

Snack-unboxing

-Hver måned sender vi dig en skøn mini-snackbox med minimum 6-7 kvalitetssnacks. Snacksene varierer hver måned.

-Der er ingen binding, og du kan til enhver tid sætte dit abonnement på pause eller opsige via Min konto her på siden, eller ved at kontakte os.

-Bestiller du…
Inden d. 20. i måneden: Din snackbox er på vej til dig i løbet af få dage
Efter d. 20. i måneden: Din snackbox kommer mellem d. 1. og d. 5. i kommende måned

-Fremover modtager du din snackbox én gang hver måned, mellem d. 1. og d. 5.

-Vi trækker altid først din betaling når boxen sendes afsted til dig