Sunde snackboxe Signaturebox

SNACKBOX ABONNEMENT

INGEN BINDING - 189 KR./MD.

Hver måned kan du nyde vores originale snackbox med nøje udvalgte snacks uden numre – det betyder høj kvalitet, gode råvarer og ingen dårlig samvittighed. Der er altid minimum 10 snacks i boxen.

Skal I have snacks til flere? Bestil til flere personer med rabat, og kombiner evt. med en snackbox til dine børn med vores kombi abonnement.

Få svar på typisk stillede spørgsmål i vores FAQ eller se nærmere på hvad der har været i tidligere boxe her.

SNACKBOX ABONNEMENT HOS SNACKMOVER

Spørger du mig, er den optimale snack både god for din krop og dine smagsløg. Den indeholder gode, naturlige ingredienser, der gør godt i din krop, og kan holde din energi oppe i løbet af en travl dag. For helt ærligt – har vi ikke alle udfordringer nok, uden et blodsukker der styrter mod gulvet kl. 15 om eftermiddagen?

De bedste snacks lader dig ikke tilbage med følelsen af at du stadig mangler et eller andet… Smagen skal simpelthen være i top og lækker, så du ikke alligevel har lyst til at kaste dig over kagen eller de friturestegte chips bagefter. Du skal føle dig tilfreds, uanset om det er den søde eller den salte snacklyst der har trængt sig på. Og her taler vi tilfredsstillelse på den lange bane – for vi kender vel alle den umiddelbare tilfredsstillelse ved at sluge en Mars-bar, for kort efter at blive overvældet af træthed og dårlig samvittighed?

Her hos Snackmover udvælger vi altid indholdet i månedens snack box ud fra netop de krav. Det er altid snacks uden numre, i høj kvalitet og med den gode smag i højsædet, og der er altid snacks til både den søde og salte tand. Hver måned dufter, smager og føler vi os igennem markedet af sunde snacks for at udvælge de allerbedste til dig, og lever de ikke op til vores standard, ender de simpelthen ikke i din snackbox. Vi holder hele tiden øje med hvad der rør sig i verdenen af sunde snack alternativer, og er der spændende nyt skal du selvfølgelig smage det.

Vores ultimative mål er at gøre det let, lækkert og spændende for dig at snacke bedre. Vi overrasker dig med skønne snacks til at smide i tasken, snacks til madpakken, eller bare bedre snacks til hyggen på sofaen. Vi ved, at når de gode mellemmåltider, som smager godt og gør dig godt, er indenfor rækkevidde, så er den triste kage fra bageren i virkeligheden ikke noget problem at modstå. Du skal føle dig forkælet, og være den allerbedste udgave af dig selv!

Kærlig hilsen
Line, stifter af Snackmover

Læs mere om os

FAKTA: HVAD FÅR JEG NÅR JEG TILMELDER MIG?

Snack-unboxing

-Hver måned sender vi dig en skøn snackbox med minimum 10 kvalitetssnacks. Snacksene varierer hver måned.

-Der er ingen binding, og du kan til enhver tid sætte dit abonnement på pause eller opsige via Min konto her på siden, eller ved at kontakte os.

-Bestiller du…
Inden d. 20. i måneden: Din snackbox er på vej til dig i løbet af få dage
Efter d. 20. i måneden: Din snackbox kommer mellem d. 1. og d. 5. i kommende måned

-Fremover modtager du din snackbox én gang hver måned, mellem d. 1. og d. 5.

-Vi trækker altid først din betaling når boxen sendes afsted til dig