FAQ

Hvad er Snackmover?

Snackmover er en abonnementsservice, som leverer en variation af sunde lækre snacks til dig hver måned. Vores mission er at gøre det spændende og let at tage sunde valg, og vi samarbejder med store brands såvel som små nicheproducenter for at give dig de bedste sunde smagsoplevelser.

Hvorfor skal jeg abonnere på Snackmover?

Hvis du sætter pris på lækre snacks, og samtidig går op i sundhedsværdien af det du putter i munden, har du sikkert oplevet at det kan være svært at finde det store udvalg i dit lokale supermarked. Snackmovers fineste opgave er at gøre det let for dig at prøve nye snacks, og vi gør os umage hver eneste måned for at udvælge de allerbedste. Du bruger sikkert allerede penge på snacks hver måned, så hvorfor ikke lade Snackmover bringe dig markedets bedste?

Prisen på abonnementet er over mit budget. Er der noget jeg kan gøre?

God kvalitet koster mere. De fleste bruger hver måned flere penge end de regner med på snacks og mellemmåltider af tvivlsom kvalitet, og en stor del af de penge vil vores snackbox spare dig for. Derudover skal din snackbox leveres til dig nemt og bekvemt, så du sparer en masse besvær. Alt det er du sikkert klart over – men hvad hjælper det hvis budgettet alligevel ikke tillader et abonnement hos os?

I så fald anbefaler vi at du teamer op med en ven, et familiemedlem eller en kollega og bestiller vores kombi abonnement til flere personer, hvor der er en del penge at spare. En anden mulighed er at introducere vores snackbox abonnement til virksomheder til din arbejdsplads. Her kan I spare stort på snackboxen, og samtidig sikre god energi til en krævende arbejdsdag til hele flokken.

Hvad er sunde snacks for Snackmover?

For os betyder sunde snacks først og fremmest god kvalitet. Vi går benhårdt efter snacks der indeholder råvarer som er gode for os. Vores snacks er “uden numre” – det betyder naturlige ingredienser og ingen kunstige tilsætningsstoffer. Det er vigtigt for os at snacksene giver dig en sublim smagsoplevelse, og at de samtidigt gør dig godt.

Hvad er forskellen på det originale snackbox abonnement og Snackbox Mini?

Det ORIGINALE SNACKBOX abonnement er til de kvalitets- og sundhedsbevidste snackelskere. Her præsenterer vi dig for nye spændende produkter hver måned.

SNACKBOX MINI abonnementet er til børn (vi anbefaler 3 år+, men vurder altid selv hvad dit barn kan spise). Hver måned modtager I en box med mindst 6 lækre sundere snacks i børnehøjde. Indholdet vil altid variere, men i modsætning til den originale box er her ikke fokus på altid at præsentere nye produkter. Til gengæld bringer vi børnene en variation af spændende snackfavoritter.

Hvad hvis jeg har særlige krav til min kost pga. allergi/diæt (fx. glutenfri, vegansk, økologisk)?

Vi har fokus på snacks som er naturlige, og som indeholder ingredienser der er gode for din sundhed. En stor del af vores snacks vil være økologiske, glutenfri og veganske, men det er ikke noget vi kan garantere, da vores snacks varierer fra gang til gang. Har du allergier anbefaler vi altid at læse produkternes varedeklaration grundigt inden du spiser dem.

Hvad sker der når jeg tilmelder mig Snackmover?

Når du tilmelder dig abonnementet vil du fremover hver måned modtage en snackbox med udvalgte snacks. Betalingen trækkes automatisk hver måned, medmindre du afmelder abonnementet, eller sætter det på pause.

Hvornår får jeg min snackbox?

Vi sender din snackbox til dig én gang om måneden, mellem d. 1. og d. 5. i hver måned. Tilmelder du dig inden d. 20 i måneden, vil du allerede modtage din første snackbox efter få dage. Vi trækker naturligvis først pengene for abonnementet når boxen er sendt til dig.

Hvornår og hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Der er ingen binding hos Snackmover, og du kan derfor til enhver til afmelde dit abonnement, eller blot sætte det på pause hvis der er enkelte måneder du ikke ønsker at modtage dine snacks. Husk dog at afmelde abonnementet inden d. 20. i måneden forinden, så vi kan nå at bremse din box. Du afmelder eller sætter abonnementet på pause ved at logge ind på din konto her på siden.

Hvad er der i min kommende snackbox?

Vi synes at en stor del af oplevelsen ved at modtage den månedlige Snackmover box, er spændingen omkring det, og overraskelsen i hvad boxen nu gemmer på. Derfor holder vi indholdet for os selv, indtil du har modtaget den. Der er altid minimum 10 snacks i boxen.

Kan jeg selv vælge hvad der er i min snackbox?

Snackmovers koncept bygger på at overraske dig med nye snacks hver eneste måned. Vi udvælger de allerbedste snacks til dig – så du slipper for det.