Candy Kittens

TID TIL EN DUKKERT

Vejret har været noget skiftende de seneste dage, men når så det er godt suser jeg afsted på cyklen ned til havnebadet og får mig en dukkert. Det er noget af det bedste jeg ved. Her den anden dag ville min kæreste også gerne med, så vi svingede omkring en kaffebar og fik lidt at drikke. Med i tasken kom en pose Candy Kittens.

 

Tid til en dukkert - og så Candy Kittens med jordbær

Aldrig før har jeg set en pose blive spist så hurtigt. Vi var begge vilde med de syrlige jordbær katte, MUMS!

 

Candy Kittens Strawberry

De små rød og hvidstribet katte fra London var pakket i den sødeste prikkede pose som var helt igennem gennemført. Kattene er glutenfri og med naturlige ingredienser.

 

Candy Kittens Strawberry

Og jeg selv – må snart ha ́fat i en pose mere!

-Malene/MalenePuls

19. juli 2017
SVAMPEDE GRØNTSAGSFLADBRØD
27. juli 2017
RAWKAGE MED SALTET PEANUTKARAMEL

Kommentér