Super Snack på ferien

SUNDE SNACKS TIL REJSEN

Hej fra varmen,

Vi er taget til Sydfrankrig, hvor dagene primært bruges på at dase i solen, svømme i havet og spise lækker mad. Som børnefamilie er det, lets face it, ikke altid en ren dans på roser at rejse på ferie. Mit barns synes i hvert fald ikke, at det er verdens fedeste koncept det der med ventetid i lufthavnen og at skulle sidde fastspændt i flyet i mere end 2 timer.

 

Snacks til børn på rejsen

Nuvel, så fik hendes lettere irriterede attitude da os foran i både bagage og security-køen, men de tunge skyts gemte jeg til selve flyveturen – nemlig snacksne. Jeg havde fyldt Albas lille fine rygsæk med et bredt sortiment af forskellige snacks. For at undgå, at der gik mad-orgie i den, og at hun inhalerede samtlige godter på 10 minutter, lavede jeg en lille leg ud af det.

 

Sunde snacks til rejsen

Første snackpose måtte indtages mens vi lettede – i øvrigt en god måde at forebygge propper i ørene. Derefter skulle hun tegne 3 tegninger før hun måtte få en lille pose med snacks mere, osv. osv. Det gik overraskende godt og som bonus fik jeg endda lov til at smage.

 

Snackmover Minibox

Det smarte ved mini-boxen er, at alle snacks er pakkede i små børnevenlige størrelser, perfekte til flyve/sejle/køre-turen.

Marlene / mamaandme.dk

22. juni 2017
NYE EVENTYR
14. juli 2017
MANGOSMOOTHIE

Kommentér