Graze Dark Chocolate and Cherry

DET SUNDE ALTERNATIV TIL EFTERMIDDAGS-KAGEN

Kender I det der med, at ”projekt lev sundt” bare går strygende, altså lige indtil klokken nærmer sig 15? For mit vedkommende er det som om, at min krop bliver lammet af en stærk craving lige omkring det tidspunkt, så godt som hver dag. Det meste af min arbejdsdag bliver brugt foran computeren, hvilket i sig selv ikke just er kalorieforbrændende. Det lykkedes mig stort set altid at indtage både sund morgenmad og frokost, men om eftermiddagen higer jeg altså efter både koffein og rigtig gerne et sødt påhæng til kaffen.

 

Graze mørk chokolade og kirsebær - det sunde alternativ

Her bliver Snack Mover min sunde alternative redning. Det er helt perfekt, at jeg kan hive en lækker snack op ad skuffen til at afhjælpe sukkertrangen. Og ja, så er der dem der mener, at det bare er an vane der skal brydes – det tager kun 3 uger osv. osv. Jeg har prøvet, lidt i hvert fald. Fik både hovedpine og blev pigesur. I stedet satser jeg på de sundere løsninger, men som stadig smager godt og som forkælelse. Det gode ved altid at have sunde snacks i nærheden er, at man slipper for at finde sig selv i kagekøen ved bageren 4 ud af 5 eftermiddage blandt de andre sukkerhungrende kontormus.

Marlene / mamaandme.dk

25. september 2017
CHOKOLADEFUDGE MED TAHIN
6. november 2017
BANANBROWNIE

Kommentér