Fruit Sweets Black

SUKKERKOLD – NEJ TAK! MIN SENESTE REDNING PÅ JOBBET

De her små lækre håndlavede frugtstykker faldt jeg med det samme for! De kom straks i tasken og med på job. Jeg plejer normalt at gå sukkerkold omkring kl. 14.00 –  et par timer efter frokost, og der har de reddet mig op til flere gange. Og så pynter de desuden virkelig fint på bordet. Normalt når jeg først har åbnet sådan en fin dåse kan jeg slet ikke stoppe igen – men med denne her har man faktisk fået sin sukkertrang tilfredsstillet efter et par stykker, fordi smagen er så intens.

 

Snacks til jobbet - så går du ikke sukkerkold

Jeg klippede selv bidderne i lidt mindre stykker, så holder de i lidt længere tid. Hvad man ikke gør for den lille sult 😉 Stykkerne skulle også være en god kontrast som en topping til en lækker sommersalat – sådan bare for at give lidt bid til salaten. Det vil jeg helt sikkert prøve.

 

B'Gum Frugtstykker

Denne “Black” version er med solbær, ingefær, lakridsrod, citron og chiafrø. Jeg er vild med den sammensætning – som giver en stor smagsoplevelse i munden. B’Gum Black fik jeg i min Snackmover maj-box, og B’Gum Red og Yellow som også smager helt fantastisk, kan købes på Snackmover shoppen.

-Malene/MalenePuls

31. maj 2017
ENERGIBARER MED KAFFE OG CAROB
12. juni 2017
TROPISKE BIDDER

Kommentér