Snacks til tasken

SNACKTID – ALTID

Den kommer for det meste et par gange (eller 4) om dagen, på faste tidspunkter og på trælse upassende tidspunkter – der får mig til at kaste mig over den første og bedste chokolade bar.. Den lille sult that is ! Den hvor man egentlig ikke er rigtig sulten men alligevel bare kan mærke at ens blodsukker er på et low. Den de fleste af os egentlig nok ser som en af vores værste fjender, rent kostmæssigt.

 

Snacks med på farten

For det er for mig nok den, der får mine ellers forholdsvis fornuftige hovedmåltider til at blegne. Jeg mener, det er jo ligegyldigt at jeg er sund nok til at leve havregryn-, rugbrød- og salatstilen hvis jeg så til gengæld når at fortære alt det der ikke hører til i en ansvarlig madpyramide ind imellem de 3 ovennævnte måltider. Men jeg er i den grad en snickers diva type. Hvis jeg går sukker- eller madkold, er jeg ret træls at stå ved siden af ! Det giver måske sig selv, at det kun er blevet værre nu hvor jeg spiser for 2.. Nu skriger min krop endnu mere efter ekstra brændstof ! Og når baby’en først har erklæret sult, så skal det gå hurtigt. Så I kan nok regne ud, at det ender med endnu flere chokolade barer nu.

 

Snacktid - Culture Pop Popcorn med trøffel

I perioder prøver jeg på at hanke op i mig selv og bytte de ting der står ved kassen på nærmeste tank station, ud med et æble eller et stykke knækbrød. Og ja, listen stopper der. For jeg er virkelig virkelig ikke særlig kreativ rent snack wise ! En ting er at aftensmaden kan være svær at komme op med ideer til, men snacks er for mig på et helt andet level.. Det er lidt spøjst, for jeg kan faktisk komme op med okay mange ideer til min datter. Hendes afdeling i køleskabet er altid fyldt med ostehaps, spegepølser, youghurter, peberfrugter, rosiner – you name it.. Min egen hylde derimod, den eksisterer ikke, for jeg aner vitterligt ikke hvad der skulle fyldes på den. Men her kommer Snackmover to the rescue. For ikke alene slipper jeg nu for at fremtvinge de ikke-eksisterende kreative evner, nu får jeg endda lov at blive overrasket over den pose der ligger i tasken og venter med et eller andet lækkert som jeg endda højst tænkeligt ikke har smagt før. Det fungerer bare ! På alle måder, gør det mit mad-liv nemmere.

 

Snackmover Minibox abonnement

For boksen med herligheder bliver tømt ud i skuffen når den er hentet i pakkeboksen, og når jeg så skal ud af døren lukker jeg øjnene og vælger en af de knasende poser ! Det er fedt fordi der er nogen der har sikret, at mine mellemmåltider bliver sundere. Der er nogen det har tænkt kreativt, så jeg får noget jeg under ingen omstændigheder ellers selv havde fundet på, men vigtigst af alt – så er de der ! Mine snacks ligger klar, lige til at tage med på farten .. Så undgår jeg de der dumme hurtige løsninger som mit blodsukker træffer beslutningen om for mig. Jeg er fan !

–Nanna / mamaandme.dk

12. juni 2017
TROPISKE BIDDER
19. juni 2017
ROSINKUGLER MED KOKOS OG CAROB

Kommentér