Metcalfe's Snack on the go

SNACKS ON THE GO – EN MORS REDNING

Hej med jer,

Hjemvendt efter ferie både sydpå og i sommerhus og hverdagen rammer som en mur. Den anden dag læste jeg en artikel om, at børn ikke bør tages med på indkøb efter en lang dag i institution. Det er jeg da som udgangspunkt ret enig i, men har dog svært ved at se hvordan det skal fungere i praksis med fuldtidsjob og daglige gøremål.

 

Snacks til børn på farten

I hvert fald er jeg lige netop en af de der mødre, der tager sit semi-overtrætte barn med i Føtex i den værste myldretid mindst én gang om ugen. Alt imens jeg bander forretningen langt væk for at have samlet orgier af indbydende slikhylder langs kassekøen. Alle med børn ved jo, at det ganske givet udløser endeløse plagerier og i værste tilfælde hysteriske anfald. Eller jeg burde måske sige gjorde. For jeg er nemlig begyndt at være smart og proaktiv. Inden jeg tager Alba med på indkøb, stopper jeg en pose med sunde snacks i tasken.

 

Snacks on the go

I vil blive overraskede over hvor meget lettere en riskiks med yoghurt gør turen til i supermarkedet. Det er som om det pacificerer barnet og tager opmærksomheden væk fra de mange usunde fristelser.

Et mor-fif herfra.

Marlene / mamaandme.dk

27. juli 2017
RAWKAGE MED SALTET PEANUTKARAMEL
8. august 2017
GULERODSRÖSTI

Kommentér