Rosinbidder med kokos og aronia

ROSINBIDDER MED KOKOS OG ARONIA

Hjerteligt velkommen til det allerførste indlæg her på Snackmover bloggen. Her vil vi gøre vores allerbedste for at inspirere dig til en sund livsstil. En af de mange temaer vi gerne vil dele med dig er skønne opskrifter på sunde treats du selv kan lave i køkkenet – for hvem ved om din månedsbox fra os holder måneden ud? 😉 Derfor har vi blandt andet indgået et samarbejde med den dygtige Josefine fra bloggen FitFoodByFine, som også står bag instagram profilen af samme navn. Josefine brænder for det fysiske velvære man kan opnå ved at fylde sin krop med noget godt, og tror samtidig på at det at spise sundt ikke skal være besværligt. Du kan godt forstå at vi faldt for hende med det samme her i Snackmover teamet, ikke? Josefine deler vores kærlighed til sunde mellemmåltider, og specialiserer sig i opskrifter på netop dét. I dag får du fornøjelsen af den første opskrift fra Josefine, nemlig chewy, vingummiagtige rosinbidder med kokos og aronia:

Rosinbidder med kokos og aronia

Disse rosinbidder er noget af det simpleste at lave! En foodprocessor og 4 ingredienser er nemlig det eneste, der skal til for at bikse disse hapsere sammen!

Rosinbidder med kokos og aronia

Til disse rosinbidder skal du bruge :

  • 200 g. rosiner (uden olie)
  • 40 g. kokosmel
  • 4 tsk. aroniapulver
  • 2 tsk. kakaonibs

Lækre rosinbidder med kokos og aronia

Put alle ingredienserne i din foodprocessor og blend indtil du har en klistret og sammenhængende klump. Hold et par stop undervejs. Pres massen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at presse ovenpå). Drys lidt kokosmel ovenover og pres så også det let ned i massen. Lad den sætte sig et par timer på køl, skær ud i bidder og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl.

– Josefine/FitFoodByFine

15. marts 2017
RAW SNITTER MED NØDDER, INGEFÆR, CITRON OG BIRKES

Kommentér