Rawkage med saltet peanutkaramel

RAWKAGE MED SALTET PEANUTKARAMEL

Med denne uimodståelige lækkerbisken kan man ikke nøjes med bare ét stykke! – Siger det bare 😉 Der er nemlig alt det i, som hurtigt bliver vanedannende og bare smager af mere! – Jeg taler selvfølgelig primært om det anvendte peanut butter, men også den super lækre rawbund, som blot er lavet på kokos, mandler, peanutpulver med chokoladesmag og dadler!

 

Rawkage med saltet peanutkaramel

Den syndigtsmagende karamel, som består af sølle tre ingredienser (well, fire med vand), spiller med sin salte smag super godt sammen med den søde bund samt de søde dadler, som karameltoppen også består af. Alt i alt taler vi altså om en hamrende lækker kreation, som kun kræver seks forskellige råvarer! – Dét er da lækkert 😃

 

Rawcake med saltet peanutkaramel

Til et stort fad:

BUND:
220 g. friske dadler (udstenet vægt)
200 g. mandler
30 g. kokosmel
20 g. powdered peanut butter m. chokolade

KARAMEL:
80 g. friske dadler (udstenet vægt)
50 g. peanut butter (jeg brugte smooth)
1 dl. vand
1 tsk. salt

 

Rawkage med saltet peanutkaramel

BUND: Blend alle ingredienserne til bunden i en foodprocessor og puls et par gange undervejs indtil de samler sig. Tryk ud i et fad beklædt med film eller bagepapir og sæt på køl, mens karamellen laves.

KARAMEL: Blend alle ingredienserne med et par skrab undervejs indtil ensartet. Hæld karamellen ud over bunden, bred den ud med en dejskraber og sæt hele kagen på køl – gerne natten over – før den skæres ud i stykker.

 

Rawkage med saltet peanutkaramel

Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl.

-Josefine/FitFoodByFine

25. juli 2017
TID TIL EN DUKKERT
2. august 2017
SNACKS ON THE GO – EN MORS REDNING

Kommentér