Gnaw Orange Zest

ONCE YOU GO SNACK – YOU NEVER GO BACK

Overskriften siger lidt det hele ik’? Jeg har nemlig modtaget min boks fra Snackmover i et halvt år nu. Jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg skal på posthuset efter den. Det er som et lille barn til jul der glæder sig til at se, hvad der er indeni alle pakkerne med fætter BR udenpå. Den overrasker hver eneste gang, og jeg får hver måned øjnene op for nye produkter jeg slet ikke kendte til.

 

Gnaw mørk chokolade - Snackbox fra Snackmover

I denne måned tager jeg min boks med ud på mit job – jeg kan mærke at det er der den gør mest gavn. Mine nye kollegaer synes det lød som en rigtig god ide, så jeg tænker lidt at de er med på en tester denne gang. Jeg elsker at smage nye ting – og få en oplevelse ud af det – det samme gør de.

 

Gnaw mørk chokolade - Snackbox fra Snackmover

Jeg måtte dog lige smage chokoladen fra GNAW der lå i æsken inden den kommer med ud på job. Jeg har noget med chokolade, og ting der knaser – til gengæld er jeg slet ikke en “vingummi tøs” – tror lidt at enten er men til det ene, eller så er man til det andet. Baren var ihvertfald et hit herhjemme.

-Malene/MalenePuls

7. september 2017
EASY PEASY PEANUTKUGLER
25. september 2017
CHOKOLADEFUDGE MED TAHIN

Kommentér