MÄT Pepperment and Cacao

NYE EVENTYR

Så kom der endelig en smule godt vejr her i Danmark, og det passer mig som sådan meget godt. Både min kæreste og jeg er nemlig gået på tidlig sommerferie. Vi er taget til København, hvor vi venter spændt på at det skal blive d. 1 juli – der flytter vi nemlig ind i vores nye lejlighed. Vi har rykket teltpælene op i Aalborg, for nu at prøve nye udfordringer af i storbyen.

 

Mellemmåltidssnack - Nye eventyr
De næste 10 dage skal bare stå på afslapning og hygge, det kan jeg mærke vi begge to har brug for – efter endt eksamen, flytterod og en helt ny bydel at vænne sig til. Vi ankom til København igår aftes, så dagen idag har jeg bare nydt på min svigermors hyggelige altan. Det er her vi skal bo de næste 10 dage.

 

Mät-bar med peppermint og cacao
Her er stilen meget afslappet, romantisk og sommerhusagtigt. Jeg greb hurtigt en Mät bar med ud på altanen, sammen med en god bog, og en sjat kaffe. Jeg har ofte købt Mät-baren i hindbær udgaven, så jeg glædede mig til at smage denne nye version med pebermynte og kakao. Den holder 100% – Jeg er allerede afhængig! Pebermynten kan bare friske hver en snack op! Dejlig frugtig og lækker. Så dem må jeg nok have bestilt en ekstra omgang af – så er min sommer på altanen da reddet!

 

Snack til læsningen
Håber også I nyder det gode vejr, og nyder jeres sunde sommersnacks.

-Malene/MalenePuls

19. juni 2017
ROSINKUGLER MED KOKOS OG CAROB
26. juni 2017
SUNDE SNACKS TIL REJSEN

Kommentér