NICECREAM

Nicecream - vanilje softice af bananer og skyr

Sund softice af bananer

Det er sommervejr og det betyder is. Har du ikke prøvet at lave softice af bananer før, så er det på tide! For det smager fantastisk og er super nemt at lave. Nicecream er den lækreste og nemmeste softice lavet af frosne bananer. Når frosne bananer blendes får det en konsistens som softice. Det eneste det kræver er en kraftig blender/foodprocessor og frosne bananer, så er der softice i løbet af et par minutter. Bananerne må gerne være overmodne, da de er sødere. Fra nu af er det slut med at smide plettede bananer ud, de skal i fryseren så de kan laves til nicecream!

Nicecream kan laves i mange forskellige varianter med f.eks. bær eller chokolade. Denne nicecream synes jeg er en af de bedste. Det er en vanilje-variant lavet med skyr, som tilfører isen proteiner og så smager den sure skyr rigtig lækkert sammen med de søde overmodne bananer. Server softicen med det samme – den smager rigtig godt med friske jordbær.

 

Nicecream - vanilje softice af bananer og skyr

Nicecream

Til 2 personer

Det skal du bruge:
4 frosne bananer
1 dl skyr
1/2 scoop vanilje proteinpulver (kan undlades)
1/2 tsk vaniljepulver
1-2 spsk peanutbutter

 

Nicecream - vanilje softice af bananer og skyr

Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor. Kan din foodprocessor ikke klare mosten, kan du lade bananerne tø lidt op inden du blender. Server softicen med det samme.

 

-Anne / annesondergaard.dk

 

HAR DU IKKE ALTID TID TIL AT LAVE DINE EGNE SNACKS?

Lad Snackmover levere en lækker snackbox med mindst 10 kvalitetssnacks hver måned.

Sund snackbox på abonnement

 

13. april 2018
SUNDE COOKIES – PAPAYAPRINSESSENS YNDLINGS
17. juni 2018
DADDELKUGLER MED BØNNER

Kommentér