Anders' Sweet Treat

MORGENBORD MED ANDERS’ SWEET TREATS

Ovenpå en lækker påskeferie byder vi velkommen til en ny blogger her på Snackmover-bloggen. Nemlig Malene, som fremover vi dele ud af sin skønne livsstil og sin hang til lækker mad og sundere alternativer:

Jeg brænder for sunde snacks og lækker emballage. Den måde produktet er designet på betyder rigtig meget for mig. Er indpakningen fed og kreativ, så er jeg solgt. Jeg er en rigtig lille sukkergris, og synes det er dejligt med en masse forskellige alternativer, i stedet for hele tiden at ”falde i” og derefter have dårlig samvittighed over det. Jeg bruger snackmover i min dagligdag – som en ekstra ting i tasken eller som en ”gulerod” til en travl arbejdsdag.

 

Morgenbord med Anders' Sweet Treat

Noget af det bedste jeg ved, er min morgenmad. Jeg kan ligge og glæde mig om aftenen når jeg går i seng, til at jeg skal op og have morgenmad – Lidt crazy ik? 🙂 Men sådan er det altså bare. Det er også typisk mig der laver den herhjemme, blot fordi jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af den. Det er ikke bare en ret der skal overstås – nej den skal der være tid til, og den skal nydes!

Jeg plejer altid at være den der står først op her i huset, så jeg elsker at trisse rundt og hygge mig med morgenmaden, alt imens kaffen bliver kværnet og morgenplaylisten bliver spillet. Her den anden morgen, prøvede jeg for første gang My Friend Petra ́s økologiske smoothie stykker – som passede perfekt ind til morgenbrunchen. Vi dryssede den over vores pandekager – sammen med andre søde ting. Den knasende effekt fra stykkerne gav bare et ekstra dejlig pift til den ellers bløde varme dej. Jeg kunne også forestille mig den er god som topping til en morgengrød, eller blot en omgang skyr.

 

Sweet treats

Stykkerne er dejlig sprøde og knasende, og smelter dejligt på tungen. De er uden tilsat sukker eller kunstige sødemidler. Blandingen består af banan, æble og jordbær – som giver en stemning af sol og sommer i munden.

-Malene/MalenePuls

14. april 2017
CHOKO-SPREAD MED KIKÆRTER
21. april 2017
BANANBRØD MED KAKAO & KOKOS

Kommentér