Ganefrydbar efter træningen

GANEFRYD – EN SUNDERE SØD TREAT EFTER LØBETUREN

Jeg er lidt af en slikmås og mens min søde tand egentlig ikke er en overspiser, så vil den gerne tilfredsstilles hele tiden. Sådan ca. efter hvert måltid for at være mere præcis. Og gerne ind imellem også. Så derfor er det jo rigtig dejligt med et sundere alternativ. Jeg er vild med at man mere og mere bytter alt sukkeret ud med søde dadler – og derfor var Ganefryd også lige en bar for mig.

 

Ganefryd efter løbeturen

Denne lækre RAW dadel-bar, fik jeg efter min løbetur imorges. Det er et fantastisk supplement, til når man kommer ind af døren og depoterne er udtømte – så man ikke griber ud efter de søde sager. Den friske smag af appelsin gør den let i smagen, samtidig med at den daddelfyldte bar giver en naturlig mæthed. Jeg er afgjort fan og kan klart anbefale den – både hvis du mangler en snack på farten, eller du skal have fyldt depoterne op efter en god træning.

 

Sød treat efter løbeturen

Lidt om Ganefryd

Økologisk købmand i Aarhus med eget bageri – grundlagt i 1983. Deres dadelkonfekt er fremstillet af de bedste økologiske råvarer, fordi de har et oprigtigt ønske om at bevare jorden levende, frugtbar og magisk.

-Malene/MalenePuls

3. maj 2017
BLÅBÆRBOMBER MED LIME OG KOKOS
9. maj 2017
BIKINI-KLAR – OG OM AT FÅ EN OVERTRÆT 2-ÅRIG TIL AT SPISE SUNDERE

Kommentér