Culture Pop Popcorn

FRANSKE LUKSUS-POPCORN

Når det kommer til snacks, er en omgang popcorn en af mine yndlings. Helt fra jeg var lille af var slikposen byttet ud hver fredag, med en kæmpe skål popcorn og så var min aften reddet. Der er ikke noget bedre at gå weekenden i møde med lidt lækkert til sofaen, og en god film i fjernsynet. Jeg kan bedst lide mine popcorn godt saltede og dejligt sprøde.

 

Culture Pop Popcorn med trøffel

Culture Pop popcornene fra min Snackmover maj-box er et rigtig godt bud på en snack lige efter min smag, og særligt trøflerne som er tilsat denne variant spiller rigtig godt sammen med den saltede del og giver et anderledes twist og en følelse af luksus! Jeg måtte vælge en mindre skål til popcornene, så jeg ikke spiste dem alle sammen på én gang – det siger lidt om hvor gode de var 🙂

 

Culture Pop Popcorn - Franske luksus popcorn

Jeg tror jeg vil tilføje et glas koldt rosé, næste gang jeg kaster mig over disse franske fristelser.

-Malene/MalenePuls

17. maj 2017
RAW HINDBÆRSNITTER
31. maj 2017
ENERGIBARER MED KAFFE OG CAROB

Kommentér