Energibarer med kaffe og carob

ENERGIBARER MED KAFFE OG CAROB

Disse energibarer er bare super lækre! De er delikate i smagen og har et skønt chewy bid, som bare ligger godt i munden 😉 Barerne er lavet på blot fem ingredienser, har perfekte kokosnoter, en let chokoladesmag fra det tilsatte carobpulver samt en lækker fyldig kaffearoma, som går godt i spænd med de øvrige ingredienser! Energibarerne kan bikses sammen på nærmest ingen tid, og så har man ellers altid en særdeles velsmagende snack lige ved hånden, når eftermiddagstrætheden sætter ind, eller når den søde tand bare skal forkæles lidt 😉

Energibarer med kaffe og carob

Giver ca. 14 stk:

  • 180 g. havregryn
  • 160 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 40 g. kokosmel
  • 3 tsk. carobpulver
  • 1 dl. kaffe, let afkølet (2 tsk. instant + 1 dl. kogende vand)
  • Mørk chokolade

Energibarer med kaffe og carob

Start med at finthakke gryn, kokos, dadler og carobpulver i en foodprocessor og tilsæt så den let afkølede kaffe og blend indtil ensartet. Massen bliver meget klæbrig, så hjælp den eventuelt på vej ved at skrabe den sammen med en dejskraber et par gange.

Energibarer med kaffe og carob

Tryk dejen ud i en lille filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den så sætte sig nogle timer på køl – gerne natten over. Skær ud i barer, vend i smeltet chokolade og lad dem så sætte sig på køl, hvor de efterfølgende opbevares i en lufttæt beholder.

-Josefine/FitFoodByFine
19. maj 2017
FRANSKE LUKSUS-POPCORN
5. juni 2017
SUKKERKOLD – NEJ TAK! MIN SENESTE REDNING PÅ JOBBET

Kommentér