DECEMBER – ET GAVEORGIE AF DIMENSIONER

Julemåneden er atter over os. Og naturligvis er December hyggelig, jeg mener whats not to like? Smukke julelys, fint julepynt og hyggelige julenisser over alt. For ikke at tale om maden, brunkager i læsevis, varm gløgg (der pludselig gør det okay at indtage alkohol i et væld af sammenhænge og på alle tider af døgnet), og risengrød til aftensmad.

 

Snacks til pakkekalenderen

Og så er der gaverne… Indrømmet, jeg er aldrig blevet helt voksen. Både til min fødselsdag og jul er jeg ved at sprænges af nysgerrighed over, hvad jeg mon bliver beriget med.  Min halv-indebrændte frustration går snarere på hele gaveræset. Jeg har (thank God) kun ét barn, men det betyder alligevel, at jeg inden 1. December skulle have købt intet mindre end 24 små pakker. En til hver dag indtil jul, som Alba gladelig pakker op hver dag efter børnehave. Hvis altså hun har været en sød pige, for julemanden ser jo alt, ved I godt. Ifølge hende selv er hun sød hver dag, særligt i December.  Når så gaven er flået op, så er det ikke engang en selv der får kredit for det. Nej nej, det er jo den rare og gavmilde julemand barnet takker, og tilmed dagligt meddeler hun elsker. Helt op til stjernerne endda.

Så er der alle de andre julegaver til forældre, onkel, tanter, søskende, kæresten og endnu flere til barnet. Nåede man ikke at købe det hele på Black Friday, er man naturligvis ved at gå til af ærgrelse. Især fordi man efterhånden ved, af små-bitter erfaring, at det hele bliver sat ned, så snart butikkerne atter åbner op efter julens helligdage.

Endelig er der det der med at finde på. Jeg skal udtænke meterlange ønskesedler til både Alba og jeg – og tilmed har vi endda også begge fødselsdag irriterende tæt på jul. Derudover vil men naturligvis gerne give opfindsomme og kreativ gaver væk, så det hele ikke bliver bytte-bytte-købmand fra bestillingslisten.

Nu skal jeg ikke lyde som anti-christmas herself,  faktisk er jeg ret pjattet med jul. Af samme årsag pyntede vi også hele hytten op allerede midt i november. Og selvom både jeg selv og mini-me bestemt har en sød tand i perfekt harmoni med julens mange fristende godter, så forsøger jeg (aka julemanden) også at lave lidt sund adspredelse i dagens kalendergaver. De mange fine poser med sunde snacks fra mini Snackmover kassen, er helt perfekte til formålet. Bare de er pakket fint ind, falder de i den lille dames smag.

Må I få en rigtig dejlig December!

Marlene / mamaandme.dk

30. november 2017
BANANPANDEKAGER MED MANDLER OG KAKAO
22. december 2017
BANANBRØD MED KANEL OG KARDEMOMME

Kommentér