Chokoladefudge med Tahin

CHOKOLADEFUDGE MED TAHIN

Var det noget med en sød og let saltet snack, der udover at smelte på tungen også har det skønneste bid?! – I så fald er disse fudgestykker præcis, hvad du bør kaste dig over! Chokofudgen med tilsat tahin (også kendt som sesamsmør) og lavet med udgangspunkt i hjemmelavet chokolade, er nemlig det lækreste at sætte tænderne i! Opskriften er hamrende simpel og kræver kun en kasserolle, hvori ingredienserne kan røres sammen til den lækreste cremede substans 😊 Efter en tur på frys er der lækkerier efter blot et par minutter, og desværre kan det godt tage endnu kortere tid at udrydde hele molevitten, for SÅ GODT SMAGER DEN altså.. Note to self: lav dobbelt portion næste gang! 😝

 

Chokoladefudge med tahin

Til en lille form (her 15 x 15 cm.):
8 spsk. kakaopulver
4 spsk. kokosolie
4 spsk. Easis Perfect Sød
2 tsk. (med top) tahin
Evt. et nip salt

 

Chokoladefudge med tahin

Start med at røre kokosolie og kakaopulver sammen i en kasserolle ved laveste varme. Tilsæt tahin og dernæst sødning. – Massen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes. Smag til, om den ønskede smag er opnået og hæld så massen over i en filmbeklædt form.

 

Chokoladefudge med tahin

Lad fudgen sætte sig i fryseren, skær ud i bidder med en varm kniv, når den er tøet let og opbevar så disse i en lufttæt beholder på frys.

-Josefine/FitFoodByFine

13. september 2017
ONCE YOU GO SNACK – YOU NEVER GO BACK
10. oktober 2017
DET SUNDE ALTERNATIV TIL EFTERMIDDAGS-KAGEN

Kommentér