Chokobrud med popcorn, mandler og kerner

CHOKOBRUD MED POPCORN, MANDLER OG KERNER

Knas til ganen og snacks til enver lejlighed? – Det er vist, hvad man kan kalde denne sag! For mums, et lækkert resultat det blev at kombinere super simple sager som knasende kerner og mandler, seje popcorn samt sød, hjemmelavet chokolade, der med sit størkende resultat bidrager med endnu mere knas. Udover det tilsatte knas er den søde chokolade som nævnt helt hjemmelavet og super simpel! Den består udelukkende af kokosolie og kakaopulver samt lidt sødning – her i form af Easis Perfect Sød – og så tilberedes det hele blot i en kasserolle!

 

Chokobrud med popcorn, mandler og kerner

Til en brødform (ca. 25 x 11 cm):

KNAS:
1 pose Propercorn med kokos og vanilje fra Snackmover (eller 30 g. valgfrie popcorn)
40 g. solsikkekerner
30 g. mandler

CHOKOLADE:
6 spsk. kakaopulver
3 spsk. kokosolie
3 spsk. Easis Perfect Sød

 

Chokoladebrud med popcorn, mandler og kerner

KNAS: Beklæd en brødform med bagepapir og hæld popcornene deri. Rist mandler og kerner på en tør pande indtil de begynder at “knitre” let og tag dem så af. Mens de afkøler, laves chokoladen.

CHOKOLADE: Lav chokoladen ved at røre kokosolie og kakaopulver sammen ved laveste varme og tilsæt så sødning (massen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes).

 

Chokobrud med popcorn, mandler og kerner

Hak mandlerne ganske lidt og bland så disse samt solsikkekernerne sammen med popcornene i brødformen. Vend chokoladen i og dæk det hele godt ved brug af en dejskraber. Drys med lidt groft salt og sæt hele molevitten på frys. Når det har sat sig, skæres den store “bar” ud i mindre stykker (jeg brugte en brødkniv), som opbevares i en lufttæt beholder på frys.

-Josefine/Fitfoodbyfine

8. august 2017
GULERODSRÖSTI
7. september 2017
EASY PEASY PEANUTKUGLER

Kommentér