2-årig pige

BIKINI-KLAR – OG OM AT FÅ EN OVERTRÆT 2-ÅRIG TIL AT SPISE SUNDERE

Det er endelig blevet tid til at vi kan præsentere en af vores nye faste bloggere her på Snackmover bloggen, nemlig Marlene. Hun deler til hverdag lækre billeder på sin instagram profil @marlene_hviid, og er desuden den ene halvdel af team Mama & Me – et online univers for mødre, hvor der er mulighed for både at shoppe de lækreste sager til sig selv og de små, og samtidigt finde masser af inspiration. Som Marlene og Nanna selv beskriver det:

“…vores håb er at fungere som et (mor)univers hvor man udover at shoppe, kan læse i vores online magasin, lade sig inspirere af vores blogposts, opsøge PR-hjælp, netværke og skabe relationer.”

Derfor kan I nok forstå at vi er glade for at begge seje kvinder har lyst til fremover at dele en masse tips og historier omkring livet med børn, sundhed, spisevaner, samvær og det at være mor og så meget andet. Velkommen til Marlene (og hendes fine datter Alba)!

 

Hurtig nem snack

Som den ene del af team Mama & Me har jeg fået lov til at gæste den fine Snackmover blog. Ladies, kalenderen siger Maj, solen skinner og mange af os skal formentlig i bikini lige om lidt. Alba og jeg skal i hvert fald. Og det er nok egentlig okay. Faktisk lever vi nogenlunde fornuftigt og sundt. Albas energi er altid i top (tenderende til det ekstreme) og jeg få da løbet et par gange i ugen, gået ture og cykler ned på kontoret og alt det der. Vores store last er vores søde tand og trang til at snacke (for ikke at nævne min hang til et godt glas vin). Jeg er blevet bedre til, i hvert fald i hverdagene, at tilbyde alba en grovkiks, et stykke frugt eller en håndfuld rosiner når snack-trangen melder sig. Men lets face i, det bliver bare hurtigt kedeligt ik?

 

Snacks til børn der skal spise sundere

Netop derfor er vi så glade for, at Snackmover nu har lanceret en børnevenlig udgave. Det gør mit liv så meget lettere. Pludselig har jeg et væld af sunde snacks og stikke i hånden på Alba. Hun elsker dem og jeg slipper for at diskutere med en overtræt 2-årig om hvorfor hun ikke må få vingummibamser. Samtidig er det skønt at se sit barn smage sig frem og pludselig spise ting hun ellers før ville have nægtet. Egentlig havde jeg engang et klar vision om, at Alba ikke skule have lov til a smage slik og kage før hun nærmest selv kunne gå ned og købe det. Et eller andet sted hen af vejen holdt den plan ligesom bare ikke. Godt nok har de nul-sukker-politik i vuggestuen. Men hvad nytter der når mormor og morfar propper hende med kage, så snart de ser deres snit til det? Eller at chokolade er den eneste måde at få barnet til at makke ret når vi er ude? Mom of the year, jeg ved det. Men er sikker på flere af jer kender det.

 

Bikiniklar

Planen for nu er at holde vores sukker indtag til weekenderne, og sund-snacke os igennem ugen. Om ikke andet er den ene af os (den yngste) i hvert fald allerede top bikini-klar.

Marlene / mamaandme.dk

5. maj 2017
GANEFRYD – EN SUNDERE SØD TREAT EFTER LØBETUREN
11. maj 2017
PEANUTBARER MED KOKOS

Kommentér