Bananbrownie

BANANBROWNIE

Så er der syndig sundhed for alle pengene med denne svampede sag! – Bananbrownien hér er nemlig noget så lækker at bide sig igennem grundet dens bløde midte og delikate sødme samt den intense smag af smeltet chokolade! Derudover er det SÅ skønt med de knasende stykker af mandler, man støder på ved hver enkelt bid.. Brownien er super simpel at gå til og kræver ikke det store! Den er lavet på i alt otte råvarer, som alle tilberedes i en foodprocessor, og efter en tur i ovnen i blot 40 minutter er der altså lækkerier klar til de lækkersultne 😍

 

Bananbrownie
Til en form på ca. 22 x 22 cm:

310 g. moden banan (svarede her til 3 mellemstore)
200 g. mælk (jeg brugte havremælk)
150 g. havregryn
50 g. mandler (+ 30 g. til toppen)
30 g. kokosmel
30 g. mørk chokolade
20 g. kakaopulver
20 g. peanutmel

 

Bananbrownie
Start med at blende gryn, mandler og kakaopulver fint og tilsæt så de resterende ingredienser undtagen chokoladen og de 30 g. mandler til toppen. Blend indtil ensartet og cremet med et par stop undervejs for at skrabe siderne og hæld så dejen i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir.

 

Bananbrownie

Top med grofthakkede mandler og hakket chokoalde, tryk toppingen let ned i overfladen med en dejskraber og bag så kagen ved 200ªC/varmluft i 40 minutter.

 

Bananbrownie

Lad brownien sætte sig lidt i fadet/formen og løft den så ud til fuldstændig afkøling på en bagerist. Opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl.

-Josefine/FitFoodByFine

10. oktober 2017
DET SUNDE ALTERNATIV TIL EFTERMIDDAGS-KAGEN
21. november 2017
NØDDESMØR MED KANEL OG SUPERFOOD

Kommentér